Qysh me parandalu rënien e flokëve? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me parandalu rënien e flokëve?

Argjenda Selmani Argjenda Selmani | Bukuri | 13 July 2020 | 13:04

Nëse ndiheni të rrezikuar nga rënia e flokëve qoftë për shkaqe gjenetike, qoftë nga dëmtimi i tyre, ju duhet ta parandaloni atë. Mirëpo cila është mënyra më e mirë për ta bërë këtë?


Për ta parandaluar rëniën e flokëve ju duhet t’i përdorni maskat e duhura natyrale. Ne më poshtë po ju rekomandojmë një që ka qenë e efektshme tek shumë njerëz.

 

Maskë kundër rënies së flokëve

1 lugë gjelle turmerikë 

2 lugë gjelle mjaltë 

1 gotë qumësht 
 

Përdorimi:

 2-3 herë në javë, pa e ndërprerë këtë ritëm për 5-6 javë rresht
 

Aplikimi

Maskën e përgatitur e vendosni në kokë dhe masazhoni skalpin. Maksa duhet të mbahet për 30 minuta në kokë dhe pastaj duhet të pastrohet me shumë ujë dhe shampon. Ashtu siç i pastroni flokët zakonisht.

dua