Qysh me pastru makeup-in në mënyrë të duhur? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me pastru makeup-in në mënyrë të duhur?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 14 November 2016 | 20:12
Makeup-i është arsye kryesore për problemet që na shfaqen në lëkurë. Për të parandaluar këto probleme, mundohuni të mos mbani makeup-in në fytyrë për kohë të gjatë, si dhe mos prekni fytyrën me duar. Sapo të jeni në shtëpi, pastroni fytyrën me ujë të vakët apo të ftohtë dhe me pastrues të butë për fytyrë. Përsëritni 2-3 herë procesin, pasi që është e vështirë të largohet sherku nga poret e fytyrës. Pastaj, merrni një lugë caji sodë bikarbone dhe masazhoni fytyrën për 2 minuta. Shpërlani me ujë të ftohtë. pastrimi-fytyres
dua