Qysh me përgaditë dyll depilues? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë dyll depilues?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 10 May 2017 | 21:52
Përbërësit:
  • 1 gotë sheqer
  • ¼ e gotës ujë
Lëreni masën të vlojë për rreth 5-7 minuta. Pastaj lihet të ftohet mirë 10 deri 20 minuta në mënyrë që mund ta prekni më dorë. Pastaj mund ta aplikoni lehtë pastën në vendin e dëshiruar për depilim. Pas procedurës, mund ta lyeni vendin ku janë hequr qimet me krem nga Aloe Vera dhe lëkura juaj nuk do të irritohet aspak.
dua