Qysh me përgaditë kremë për zbutjen e duarve? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë kremë për zbutjen e duarve?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 29 April 2017 | 12:10
Kremin për regjenerim të lëkurës mund ta bëni nga tre përbërës të cilët i keni në shtëpi. Ju nevojiten: – 1 lugë mjaltë; – 1 lugë jogurt; – 1 lugë lëng limoni Përzieni të gjithë përbërësit derisa të marrin masë kremi. Qiteni masën në lëkurën e dëmtuar dhe lëreni të qëndrojë së paku 15 minuta. Pastaj ngadalë hiqeni masën e tharë. Trajtimin përsëriteni 2 – 3 në javë, nëse dëshironi rezultate më të mira.
dua