Qysh Me - Kërko - Qysh me përgaditë maskë me majonezë për lëkurë të thatë? 
Kyçu

Qysh me përgaditë maskë me majonezë për lëkurë të thatë?

Arbona D Arbona D | Bukuri | 07 July 2017 | 20:03

Përgaditeni masën për aplikim:

  • -2 lugë të ngrënjes me majonez
  • -1 lugë kafeje baby oil (vaj të fëmijëve)

Kombinojijni dhe përzijini këta sy përbërës.

Aplikojeni në qafë, fytyrë, mbi bërryla dhe gjunjë apo kudo tjetër që ju mund të keni dobi dhe përfitim prej saj.

Mbajeni 20 minuta dhe më pas shpëlajeni fytyrën dhe gjymtyrët tjera me ujë të vakët.

Kjo maskë e mirë dhe efektive për lëkurën e thatë.

Image

 

Komentet

Të Ngjajshme

dua