Qysh me përgaditë maskë me majonezë për lëkurë të thatë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë me majonezë për lëkurë të thatë?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 26 May 2017 | 22:29
Përgaditeni masën për aplikim. -2 lugë të ngrënjes me majonez -1 lugë kafeje baby oil (vaj të fëmijëve) Kombinojijni dhe përzijini këta sy përbërës. Lyjeni në qafë, fytyrë, mbi bërryla dhe gjunj apo kudo tjetër që ju mund të keni dobi dhe përfitim prej saj. Mbajeni 20 minuta dhe më pas shpëlajeni fytyrën dhe gjymtyrët tjera me ujë të vakët. Kjo maskë e mirë dhe efektive për lëkurën e thatë.
dua