Qysh me përgaditë maskë me patate për pastrimin e lëkurës? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë me patate për pastrimin e lëkurës?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 19 February 2017 | 23:53
Përbërësit:
  • Lëngu i 1 patateje
  • lëngi i ½ limoni.
Në blinder grihet patatja, nga e cila nxiret lëngu dhe vendoset në një enë. Në enë shtohet gjithashtu lëngu i gjysmë limonit. Përzihet maska e përgaditur dhe me anë të pambukut aplikohet në fytyrë duke masazhuar në lëvizje rrethore. Lihet të veprojë për gjysmë ore dhe pastaj shpërlahet me ujë të vakët.
dua