Qysh me përgaditë maskë organike për fytyrë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë organike për fytyrë?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 05 May 2017 | 13:20
Përbërësit:
  • ½ banane
  • 1 lugë lëng portokalli
  • 1 lugë mjaltë.
Shtypet gjysma e bananes dhe shtohen përbërësit e tjerë. Përzihet masa dhe aplikohet në fytyrë duke masazhuar. Lejohet të veprojë për 15 minuta. Shpërlahet me ujë të vakët dhe aplikohet kremë zbutëse në fytyrë.
dua