Qysh me përgaditë maskë për flokë me avokado? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë për flokë me avokado?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 03 April 2017 | 19:47
Avokado është një nga ilaçet më të mira jo vetëm me përmirësim dhe rigjallërim të flokëve dhe lëkurës, por flokëve ju dhuron butësi, forcë dhe shkëlqim. Kjo maskë është opsioni i shkëlqyer, dhe flokun e furnizon me vitamina dhe i dhuron bukurinë. Përbërësit:
  • 1 avokado
  • 1 lugë vaj gruri.
Shtypet brendësia e avokados në një enë. Më pas shtohet një lugë vaj i embrioneve të grurit. Përzihet masa dhe aplikohet në flokë. Pas 1 orë qëndrimi shpërlahen flokët me ujë të vakët.
dua