Qysh me përgaditë maskë për flokë me vaj kokosi? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë për flokë me vaj kokosi?

| Bukuri | 16 June 2017 | 17:11

Përbërësit:

  • 1 lugë vaj kokosi
  • 1 lugë mjaltë

Kombinohen në një enë përbërësit dhe nëse keni flokë më të gjata apo të trasha, shtoni nga 1 lugë më shumë të dy përbërësve.

Aplikohet maska nga rrënjët e në gjithë gjatësinë e flokut.

Lihet maska të veproj për 30-40 minuta.

Pas kësaj kohe pastrohen flokët si zakonisht.

Image

 

dua