Qysh me përgaditë maskë për flokë me vezë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë për flokë me vezë?

| Bukuri | 15 June 2017 | 11:27

Përbërësit:

  • 1 vezë
  • 100 ml qumësht kokosi
  • Lëngu i 1 limoni
  • 2 lugë vaj ulliri.

Vendosni në një enë vezën dhe përzijeni mirë.

Shtoni qumështin dhe vajin e ullirit.

Shtoni në fund lëngun e limonit, përzijeni mirë dhe aplikojeni në rrënjët e flokëve duke aplikuar.

Shpërlani pas 15 minutash.

Kjo maskë do të rikthej shkëlqimin e flokëve dhe do ti zbusë ato.

Image

 

dua