Qysh me përgaditë maskë për flokë të thata e të dëmtuara? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë për flokë të thata e të dëmtuara?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 23 December 2016 | 00:07
Përbërësit:
  • 1 e verdhë veze
  • 2 lugë vaj kokosi
  • 1 lugë mjaltë.
Nëse keni flokë të gjata dyfishoni recetën. Kombinoni të gjithë përbërësit derisa të bëhet një masë e vetme. Aplikoni maskën tërësisht në flokë të lagura, duke u siguruar se keni mbuluar fundin e dëmtuar të flokëve. Pastaj, mbuloni flokët me kapele plastike dhe lejoni të qëndroj për 30 minuta. Lani maskën me shampo dhe zbutës. Për rezultatet më të mira aplikoni maskën një herë në javë.
dua