Qysh me përgaditë maskë për fytyrë me kakao? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë për fytyrë me kakao?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 21 March 2017 | 21:59
Përbërësit:
  • 1 lugë kakao
  • 2 lygë vaj ulliri
  • 1 vezë.
Këta përbërës i përziejmë sëbashku derisa të krijohet një trajtë homogjene. Masën e përftuar e aplikojmë mbi fytyrë dhe e lëmë për 30 minuta. Pastaj e lajmë fytyrën me ujë të vakët. Maska këshillohet të përdoret për çdo ditë, për një javë rresht. Do shikoni ndryshime të mëdha në lëkurën tuaj.
dua