Qysh me përgaditë maskë për fytyrë me xhelatinë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë për fytyrë me xhelatinë?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 24 March 2017 | 15:19
Përbërësit:
  • 1 lugë xhelatinë
  • 2 lugë qumësht.
Vendoset në një tenxhere xhelatina me qumështin dhe lihet në zjarrë derisa të shkrihen kokrrat e xhelatinës. Lyhet fytyra me këtë maskë dhe lejohet të qëndroj ënë fytyrë derisa të thahet. Shpërlahet me ujë të vakët. Kjo paskë pastron fytyrën nga pikat e zeza, si dhe zbutë lëkurën. [caption id="attachment_21353" align="alignnone" width="705"] Beauty skin care cosmetics and health concept. Closeup young woman face, girl removing facial peel off mask on gray. Peeling[/caption]
dua