Qysh me përgaditë maskë për fytyrë të thatë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë për fytyrë të thatë?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 23 February 2017 | 23:41
Përbërësit:
  • ½ avokado
  • 2 lugë kos
  • 1 lugë mjaltë.
Avokado shtypet në formë kremi. Shtohet pastaj kosi dhe mjalti. Përzihet dhe aplikohet maska e përgaditur në fytyrë të pastër. Lejohet të veprojë për 15 minuta dhe pastaj shpërlahet me ujë të vakët
dua