Qysh me përgaditë maskë për pastrimin e fytyrës me kivi? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë për pastrimin e fytyrës me kivi?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 06 March 2017 | 20:58
Kivi është një frut me vlera të larta ushqyese për lëkurën dhe i pasur me vitaminë C. Për të realizuar maskën, merrni 1 ose 2 kokrra kivi dhe vendosini në mikser. Krijoni një maskë kompakte dhe më pas vendoseni në fytyrë. Lëreni maskën të veprojë për 15 minuta. Ajo mund t’iu djegë pak por nuk është aspak shqetësuese. Kivi largon qelizat e vdekura nga fytyra dhe e lë lëkurën të lëmuar.  
dua