Qysh me përgaditë maskë për rigjenerimin e lëkurës në qafë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë për rigjenerimin e lëkurës në qafë?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 04 April 2017 | 20:07
Qafa është një nga pjesët që së pari e humb elasticitetin dhe fortësinë. Kjo maskë e fytyrës është e dizajnuar sidomos për qafë. Përbërësit e saj e hidratojnë lëkurën, duke ndihmuar rigjallërimin e saj. Përbërësit:
  • 2 lugë mjaltë të papërpunuar
  • 2 të kuq të vezës
  • 2 lugë vaj ulliri
Përzieni mirë përbërësit në një enë, e aplikoni sipër lëkurës së pastruar në hapësirën e qafës. E lini të veprojë për 15 minuta, e shpëlani me ujë të ftohtë.
dua