Qysh me përgaditë maskë për shtimin e volumit të flokëve? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë për shtimin e volumit të flokëve?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 14 February 2017 | 18:50
Përbërësit:
  • 50 ml vaj ricini
  • 50 ml vaj rozmarine
  • 50 ml vaj ulliri.
Kombinohen të gjitha llojet e vajërave në një enë. Në flokë të thata aplikohet vaji në gjatësinë dhe rrënjën e flokëve. Ndërsa, nëse keni flokë të yndyrshme atëherë vaji aplikohet vetëm në gjatësinë  e flokut e jo në rrënjë. Mbahet vaji për të paktën 2 orë, dhe pastaj lahen flokët në mënyrë të zakonshme.
dua