Qysh me përgaditë maskë për sy të fryrë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë për sy të fryrë?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 11 April 2017 | 18:31
Së pari përgaditet një përbërje e fortë me kamomil. Pasi ajo të jetë ftohur, zhytni në të dy copa pambuku dhe vendosini në sy duke i lënë për 15 minuta. Përdoreni këtë maskë për disa javë rresht dhe do të shikoni efektin e menjëhershëm të kësaj kure popullore.
dua