Qysh me përgaditë maskë për ushqimin e lëkurës? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë për ushqimin e lëkurës?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 27 April 2017 | 21:55
Përbërësit:
  • lëngu i 1 limoni
  • e bardha e 2 vezëve.
Përzieni të bardhët e vezëve me gjysmë luge lëng limoni dhe këtë përzierje të fituar e aplikoni në fytyrë. Do të ndjeni shtrëngim të lehtë, e leni të qëndrojë për 15 minuta, pastaj shpëlajeni. E bardha e vezës ndikon pozitivisht në lëkurën tuaj dhe zvogëlon mundësinë e shfaqjes së rrudhave.
dua