Qysh me përgaditë maskë tonifikuese për fytyrë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë maskë tonifikuese për fytyrë?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 03 April 2017 | 19:43
Përbërësit:
  • 2 lugë tërshërë
  • 1 lugë mjaltë.
Përzihen përbërësit mirë. Masa e përgaditur aplikohet në fytyrë dhe masazhohet me lëvizje të buta rrethore. Lihet të veprojë për 15 minuta dhe shpërlahet me ujë të ftohtë.
dua