Qysh me përgaditë shampo për largimin e yndyrës së tepërt të flokëve? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgaditë shampo për largimin e yndyrës së tepërt të flokëve?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 07 January 2017 | 04:10
Përbërësit:
  • Shampo i zakonshëm
  • Kripë e trashë.
Në shampon të cilin e përdorni për të larë flokët merrni një lugë kripë të trashë dhe vendoseni në shishe. Tundet shishja mirë dhe lejohet të qëndojë në vend të ftohtë për 2 javë. Pas dy javësh filloni të lani flokët qdo herë më ketë shampo, dhe do të vëreni se yndyra e tepërt e flokëve do të filloj të eleminohet.
dua