Qysh me përgatitë maskën më efektive për fytyrë të pastërtë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përgatitë maskën më efektive për fytyrë të pastërtë?

Argjenda Selmani Argjenda Selmani | Bukuri | 28 May 2020 | 13:05

Ka disa maska që mund t’i apikoni për të mbajtur fytyrën e pastërtë. Shumë prej tyre mund t’i përgatisin edhe vet me përbërës natyral në shtëpi. Mirëpo ka një që u pështatet gjitha llojeve të lëkurës.

Kjo është maska që përbëhet vetëm nga mjalta dhe limoni. Përdorimi i saj në mënyrë të duhur do të ju ndihmojë ta mbnani fytyrën të pastër. Ajo do të ju ndihmojë edhe në zbehjen e shenjave nga aknet dhe dëmtimet e tjera që mund t’i keni në fytyrë. 

 

Përbërësit:

- Gjysmë limoni 

- Disa pika mjaltë

 

Aplikimi: Fërko fytyrën per disa sekonda dhe mbaje në fytyrë për 5 minuta. Pastaj pastroje me ujë të ftohtë.

Përdorimi: Përdoreni një herë në ditë për një javë dhe pastaj javën e dytë etëm dy herë në javë. Përdorimi i rregulltë i zbutë shenjat nga aknet.

 

dua