Qysh me përmirësu lëkurën me ujë të orizit? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përmirësu lëkurën me ujë të orizit?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 17 November 2016 | 21:18

Uji orizit përmirëson çehren e lëkurës tuaj dhe e bën atë më të shëndetshme dhe të përsosur.

Për të përdorur ujin e orizit, ju duhet ta lini një sasi të orizit të qëndrojë për një kohë në ujë dhe atë lëng ta vendosni në lëkurën e fytyrës në formë të tonerit.

Lëreni të qëndrojë ashtu për 5-10 minuta më pas masazhoni fytyrën për disa minuta.

Krejt në fund, pastrojeni fytyrën me ujë dhe përsëriteni këtë metodë çdo ditë për rezultate sa më të mira.

oriz

dua