Qysh me përtëri lëkurën e këmbëve? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me përtëri lëkurën e këmbëve?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 28 March 2017 | 22:26
Pas rrobave të rënda të dimrit dhe mungesës së lagështisë, këmbët pa dyshim kanë nevojë për një përtëritje të shpejtë. Ja disa këshilla të dobishme: Mungesa e lagështisë e bën lëkurën e këmbëve të thatë dhe të ashpër. – Zvogëlimi i qarkullimit e bën lëkurën të thatë, sidomos në ekstremitetet e poshtme – thotë dermatologu Michael Prager, i cili preferon përdorimin e pilingëve me vitaminë E. Lëkurën duhet lyer me losion të lagësht për trup. Koha për një depilim të detajuar Përpos metodave klasike – zhiletit, dyllit dhe depilimit egjiptian – provoni edhe depiluesit e rinj. Në fakt, gjenerata e re e depiluesve mundëson përdorimin e tyre në ujë. Ata janë idealë, meqë uji i nxehtë relakson lëkurën, hapë poret dhe liron endorfinat. Depilimi është më i këndshëm, e lëkura më e butë. Thuaji “jo” celulitit! Disa studime tregojnë se 90% e femrave kanë celulit. Në mënyrë që ta largoni paksa, pini deri dy litra ujë në ditë, hiqni nga menyja karbohidratet e përpunuara dhe hani sa më shumë pemë dhe perime. Për ata që përtojnë, preferojmë një banjë të njelmët. Në ujin e nxehtë qitni dy gota kripë dhe qëndroni në ujë për 20 minuta, tri herë në javë.
dua