Qysh me rigjeneru lëkurën? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me rigjeneru lëkurën?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 28 February 2017 | 21:15
Përbërësit:
  • Fruta të kuqe
  • 1 lugë kos
  • xhelatinë
Miksoni frutat e kuqe me xhelatinën në mikser dhe shtoni disa pika ujë. Më pas aplikojeni maskën në fytyrë dhe lëreni të veprojë për 30 minuta. Për të zbutur fytyrën aplikoni kos dhe më pas shpëlajeni tërësisht me ujë të vakët. Këshillohet një herë në javë për katër javë rradhazi.
dua