Qysh me rritë mjekrën në kohë të shkurtë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me rritë mjekrën në kohë të shkurtë?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 31 May 2017 | 16:44

Meshkujt më burra ndjehen kur kanë mjekër, sidomos kur kanë një të tillë që lakmohet nga të tjerët dhe është e bukur. Mirëpo, jo çdo herë meshkujt parapëlqejnë që të kenë një mjekër, prandaj nëse e keni larguar mjekrën dhe dëshironi ta ktheni atë prapë, duhet që t`i ndiqni këta hapa:

Përdorni produkte që janë për këtë gjë.

Bëni masazh fytyrës.

Kujdesuni për të duke e rruar herë pas here.

Mbushni hapësirat me produkte që janë për mjekër. 

dua