Qysh me shmangë erën e këmbëve? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me shmangë erën e këmbëve?

| Bukuri | 15 June 2017 | 11:29

1.Deodoranti të cilin e aplikoni në nënsqetulla mund të aplikohet edhe në këmbë dhe të ketë pothuajse të njejtin efekt.

Aplikojeni në këmbë të pastra dhe të thara para se të flini.

Image

 

2.Përzierja e 2 lugë uthull me 2 lugë alkool mund të ndihmojë në largimin apo shmangjen e erës së këmbeve.

Aplikohet kjo përzierje në këmbë dhe midis gishtërinjëve qdo ditë për disa minuta.

Image

 

3.Në këmbë të lagura aplikoni një sasi sodë bikarboni dhe masazhoni këmbët me të për 2 minuta.

Image

 

 

dua