Qysh me shtu volumin e buzëve në mënyrë natyrale? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me shtu volumin e buzëve në mënyrë natyrale?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 29 December 2016 | 22:31
Kjo është receta për rritjen e buzëve në mënyrë natyrale:
  • vazelinë vaj kanellë buzëkuq
Merrni një kavanoz të vogël dhe vendosni një lugë vazeline në të. Shtoni 2 – 5 pika vaj kanellë. Sipas dëshirës mundeni ta përzini pak buzëkuq në masën e krijuar për ngjyrë. Por në këtë recetë duhet të keni kujdes, sepse vaji i kanellës djegë shumë, prandaj në fillim përdorni më pak pika. Dhe nëse doni që kjo këshillë të ketë efektin e saj lyeni buzët çdo natë para gjumit, dhe besoni do të zgjoheni me buzë të fryera.  
dua