Qysh Me - Kërko - Qysh me u kujdesë për flokë gjatë dimrit? 
Kyçu

Qysh me u kujdesë për flokë gjatë dimrit?

Arbona D Arbona D | Bukuri | 17 October 2017 | 18:02

Dimri ndikon në masë të madhe te flokët, dhe për këtë arsye  është e domosdoshme që të ushqehen siç duhet.

Është shumë e rëndësishme që të bleni një shampo me cilësi të mirë dhe kondicioner për të mbajtur flokët tuaj të shëndetshëm dhe me shkëlqim.

Për shkak të erërave të ftohta të dimrit në flokë dhe lëkura e kokës bëhet e thatë.

Flokët është e nevojshme që të lahen dy herë në javë dhe në të njëjtën kohë të përdorni ujë të ngrohtë për të arritur hidratimin maksimal. 

Shampo duhet të përdoret, dhe të aplikohet çdo herë që lani flokët tuaj. Megjithatë, aplikoni atë vetëm në flokë, jo kokës.

Kjo do të bëjë që të shkëlqejë dhe për të parandaloj plasaritjen e flokëve. 

Maskë për flokët rekomandohet një herë në javë dhe është e rëndësishme për flokët të shëndoshë dhe të fortë. 

Shmangni tharjen e flokëve me tharëse, sepse është më mirë që të thahen natyrshëm.

Mos rrini në shtëpi me flokë të lagur, sepse moti i ftohtë mund të ngrijë flokët, e cila çon në plasaritje.

Image

 

Komentet

Të Ngjajshme

dua