Qysh me zgjedhë llojin e duhur të kremës për fytyrë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me zgjedhë llojin e duhur të kremës për fytyrë?

Qysh Me Qysh Me | Bukuri | 02 March 2017 | 22:31
BB kremi është bërë shumë i popullarizuar në mesin e femrave për një kohë shumë të shkurtë. Këto janë të bërë për të rifreskuar lëkurën nga dëmtimet e produkteve kozmetike. BB kremi BB kremi është shkurtesë për “beauty balm”. Ky hidraton lëkurën e fytyrës suaj dhe zbut acarrimin. I përshtatet secilit lloj të lëkurës. CC kremi CC nënkupton “color control”. Këto janë kremëra të bërë për ringjallje apo rifreskim të skuqjes së lëkurës. Ky krem e bën lëkurën tuaj të freskët dhe e qetësona të. Ky krem nuk është zgjidhje e mirë për lëkurë me yndyrë apo probleme tjera.   DD kremi DD kremi është shkurtesë për “daily defense”. Ndihmon në mbrojtjen dhe kujdesin e lëkurës suaj. Është shumë i mrië në mbrojtjen e lëkurës nga rrezet e diellit. Por, nuk duhet të përdoret shumë sepse bllokon poret tuaja.
dua