Perime të Pjekura me Djathë Mocarela

nga Argjenda Selmani

 Perberesit:

 • duhen 2 speca te ëmbël te mëdhenjë
 • 2 karrota te prera për se gjati
 • një patellxhan
 • dhe një kungull i vogël ndoshta 200 gr
 • kripe dhe spec
 • vaj ulliri
 • mozzarella djathe 100 gr
 • një domate te madhe te prerë ne mënyrë unaza

Gatimi:

 1. I pergatisni të gjitha perime ne këtë mënyrë.
 2. I pret karrotat per se gjati , nga një karrot nxirr 4 0se 5 te gjata
 3. Prej kungullin e vogël ne te njëjtën mënyrë
 4. Prej patellxhanin ne menure unazash
 5. Prej djathin ne mënyrë unazash
 6. Dhe të gjitha perimet gatuaj ne një tepsi te lyer me vaj ulliri ,dhe të gjitha perimet lyej ne vaj ulliri dhe hidhe nje rozmeri ne to për gatim