Qysh me ditë ku duhet aplikuar parfumi? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me ditë ku duhet aplikuar parfumi?

Qysh Me Qysh Me | Personale | 01 December 2016 | 23:09
Shpesh herë aplikoni sasi shtesë në pjesë të ndryshme të trupit, por nuk ka dobi. Pra, në këtë artikull do të mësoni si ta aplikoni parfumin që të ketë sa më shumë efekt.
  1. Prapa gjunjëve
Edhe nëse kujtesa juaj është zbehur nga program mësimor i shkollës së mesme, ju patjetër që mbani mend një rregull të madhe: nxehtësia rritet. Pra, kjo ka kuptim që të aplikoni aromën e parfumit diku në gjysmën e poshtme të trupit që të avullohet gjatë ditës. 2.Prapa veshëve Ashtu sikur laku i dorës, edhe zona prapa veshit konsiderohet si “pika pulsuese” ku venat janë afër lëkurës, duke gjeneruar më shumë ngrohje dhe amplifikimin e parfumit tuaj.
  1. Flokë
Besoni apo jo, disa mendojnë se fijet e flokëve tuaj janë një përçues shumë i mirë i aromës, madje më shumë se lëkura në përgjithësi. parfum-1
dua