Qysh me e rikthy vetëbesimin? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me e rikthy vetëbesimin?

Qysh Me Qysh Me | Personale | 29 December 2016 | 23:39
Ka shumë mënyra apo metoda për t’i mposhtur dyshimet që i keni në vete dhe për t’u bërë person me më shumë vetëbesim Ndër këto mënyra, këshilla më interesante është ajo Hal Hershfield, mësues i teknologjisë së marketingut në Universitetin e Nju Jorkut. Një vizion i qartë dhe i detajuar i asaj se si do të duket jeta juaj në të ardhmen, do t’ju ndihmojë t’i mposhtni frikët e dështimit. Hershfield i kishte ftuar disa pjesëmarrës të studimit të tij të imagjinojnë se çfarë do t’ju ndodhte atyre pas dhjetë viteve. Pas kësaj, ai ua kishte treguar pjesëmarrësve imazhet e tyre se si do të dukeshin dhe u kishte propozuar se çdo njëri nga ta do të bëhej investitorë i projekteve start-up. Ata të cilët e kishin parë veten në ato imazhe, kishin qenë dyfish më të prirë të investojnë sesa tjerët. Kjo ka bërë që Hershfield të vijë në përfundim se parafytyrimi i së ardhmes tonë na ndihmon t’i mposhtim dyshimet që i kemi dhe të bëhemi më të suksesshëm.  
dua