Qysh me i ditë disa truqe të nevojshme për dimër? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë disa truqe të nevojshme për dimër?

Qysh Me Qysh Me | Personale | 08 December 2016 | 20:36
1.Për të parandaluar carjen e këmbëve gjatë temperaturave të ulëta, aplikoni vazelinë në këmbë, e pastaj vishni qorape mbi. 2.Në mëngjes hapni dritaret dhe lejoni të depërtojë drita natyrale në shtëpi që të ngrohet. 3.Pasi të keni pjekur diqka në furrë, derën e furrës lëreni të hapur për tu ngrohur ambienti. 4.Për të parandaluar tharjen dhe carjen e buzëve aplikoni disa herë gjatë ditës, si dhe para gjumit balsam. dimer
dua