Qysh me i ditë gjërat që tërheqin meshkujt? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë gjërat që tërheqin meshkujt?

Qysh Me Qysh Me | Personale | 05 March 2017 | 19:37
Mënyra se si e thërrisni emrin e tij Shumë meshkuj theksojnë se zëri i një femre shpesh herë i shpie në çmenduri, kështuqë nuk është fare për t’u habitur kur të përmendni emrin e tij. Linjat e formuara (strijat) Kush e dinte se mund të ishte edhe kjo. Por, me të vërtetë strijat konsiderohen si atraktive edhe tëk femrat e plota por edhe tek ato të dobëta, madje edhe nëse ju theksohen shumë, mos u merakosni sepse meshkujve fare nuk iu pengon. Femra shtatlarta Nuk është fare e vërtetë se meshkujt nuk pëlqejnë femrat mbi 180 cm, por që ato shtatlarta janë mjaft impresive. Femra që i duan meshkujt Kur ju sqaroheni se ai ju pëlqen dhe ju gjithashtu shfaqni pëlqimin e tillë, atëherë marrëveshja arrihet! Femrat me kapelë policie Ekziston një tërheqje e mahnitshme që nuk mund ta sqarojnë kur shohin femrat me veshje sportive, veçanërisht me kapelë plicie. Femra të zgjuara Nëse mashkulli ju pranon se jeni më e zgjuar se ai, kjo nënkupton se e keni përvetësuar tashmë .
dua