Qysh me i ditë vendet më të bukura për t'i kaluar festat e fundvitit? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i ditë vendet më të bukura për t'i kaluar festat e fundvitit?

Qysh Me Qysh Me | Personale | 23 December 2016 | 23:55
Në qoftë se ende nuk e keni menduar se ku të shkoni, kjo varësisht dhe kursimeve tuaja, ju propozojmë 3 vendet më të bukura ku mund të kaloni festat e fundvitit. 1.Londra, e cila përveq që është një vend tejet i bukur ka edhe një aromë nëpër rrugë që të lë mbresa të jashtëzakonshme. 2.Australia Një mëngjes magjik mund ta vësh re vetëm në Ayers Rock. Një pamje e shkëlqyer në Sidney, plazh në Parajsën e Bardhë “Ëhite Heaven Beach” edhe pse rëra pak e ashpër, Cape Tribulation ku mund të dëgjosh mësime pianoje dhe ishulli Fraser me liqenet e tij të kaltër me ujë të freskët.   3.Venecia e bukur, magjike, e pakrahasueshme, e lagësht, e heshtur, e errët. Venecia është një qytet i vjetër në ujë. Ajo përbëhet nga 121 ishuj. Çdo ishull ka së paku një shesh, që formon qendrën e komunikimit, transportit dhe tregut. Ish-qendra e fuqisë, sheshi Piazza di San Marco, rrethohet nga ndërtesa publike.  
dua