Qysh me i largu shprehitë që ju bëjnë të shtoni peshë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i largu shprehitë që ju bëjnë të shtoni peshë?

Qysh Me Qysh Me | Personale | 02 December 2016 | 23:22
Gjatë kohës që tentoni të humbni peshë është e domosdoshme të krijoni shprehi të mira në mëngjes. Këto janë disa gabime të zakonshme që bëhen në mëngjes e që duhet ti shmangni nëse dëshironi të humbni peshë. 1.Sipas disa studimeve të kryera, menjëherë pas zgjimit duhet ti hapni dritaret duke lejuar kështu depërtimin e ajrit të pastër dhe rrezeve të diellit në dhomë, pasi që në të kundërtën do të humbni përfitimet e humbjes së peshës. 2.Mungesa e gjumit si pasojë e niveleve të larta të disa hormoneve stimulon oreksin, por është edhe e kundërta, duke bërë shumë orë gjumë nuk mund të humbni peshë. 3.Personat që konsumojnë mëngjesin me kalori e karbohidrate dhe proteina të larta, kanë më pak uri gjatë pjesës së mbetur të ditës. mengjes
dua