Qysh me i largu xixëllimat nga duart? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i largu xixëllimat nga duart?

Qysh Me Qysh Me | Personale | 21 April 2017 | 21:48
Xixëllimat shpeshherë është shumë e vështirë të largohen nga duart. 1.Mënyra e parë është shumë e thjeshtë dhe e shpëjtë. Merrni një copë të vogël plastelini, dhe vendoseni në vendet që keni xixëllonja duke e shtypur. Në këtë mënyrë, xixëllonjat do të mbeten në copën e plastelinës. 2.Mënyra e dytë është përmes vajit të kokosit. Fërkoni duart me vaj kokosi, dhe pastroni ato me letër të lagur.
dua