Qysh me i rregullu marrëdhëniet me partnerin? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me i rregullu marrëdhëniet me partnerin?

Qysh Me Qysh Me | Personale | 11 January 2017 | 22:15
1.Mënyra më e thjeshtë për të arritur rregullimin dhe rindërtimin e marrëdhënies është identifikimi i problemeve. Mund të jenë disa shkaqe të ndryshme që janë duke e dëmtuar lidhjen. Disa nga këto mund të jenë se partneri dëshiron që të ndryshoni dhe të jeni person tjetër, apo jeni duke pasur të njejtin argument për disa herë pa e zgjidhur problemin. 2.Në bisedë me partnerin përmendni faktin se ju mendoni që ka një problem me lidhjen tuaj. Bëhuni sa më specifik, duke mos lënë hapësirë për keqkuptime. 3.Kërkoni mirëkuptim nga njëri tjetri, dhe premtoni se do të mundoheni ti shmangni gabimet e kryera deri më sot.
dua