Qysh me kriju lecka për pastrimin e pasqyreve? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju lecka për pastrimin e pasqyreve?

Qysh Me Qysh Me | Personale | 04 February 2017 | 20:32
Krijimi i leckave për pastrimin e pasqyreve dhe xhamave është e lehtë, dhe nevojiten pak përbërës. Përbërësit:
  • 1 gotë ujë i distiluar
  • 1 gotë alkool isopropyl.
1.Merrni një kuti plastike dhe mbusheni me lecka të thata. 2.Shtoni një gotë me ujë. 3.Shtoni alkoolin. 4.Mbyllni kapakun dhe tundni mirë.  
dua