Qysh me kriju rutinën e mëngjesit gjatë vikendit? x - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju rutinën e mëngjesit gjatë vikendit? x

Qysh Me Qysh Me | Personale | 13 January 2017 | 23:21
Rutinat e mëngjeseve gjatë vikendit mund të jenë shumë të ndryshme nga ditët e punës. Ju mund të relaksoheni si dhe të shijoni qdo moment të vikendit, duke u fokusuar në vetvete në të njejtën kohë. 1.Duke marrë parasysh se gjatë ditëve të punës nuk keni kohë për të ngrënë mëngjes, kështu që gjatë vikendit përgaditni mëngjesin e shëndetshëm si dhe një smoothie, për të pastruar organizmin. 2.Vazhdoni mëngjesin pastaj me një dush. 3.Gjatë kohës që ju relaksoheni, lejoni edhe fytyrën e lëkurën të relaksohet, pra mos aplikoni makeup por vetëm kremë hidratuese.
dua