Qysh me kriju rutinën e mëngjesit? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me kriju rutinën e mëngjesit?

Qysh Me Qysh Me | Personale | 19 December 2016 | 21:35
Thuhet se sekreti i suksesit është dedikimi i mëngjeseve produktive. Këto janë disa këshilla për të thjeshtësuar rutinën e mëngjesit, duke rezultuar në mëngjes produktiv. 1.Hapi i parë për të bërë mëngjesin më produktiv, është duke i caktuar prioritetet për gjërat më të rëndësishme. Dhe për ta bërë këtë, krijoni një listë duke ndaë orarin për ditë, javë dhe muaj. rutine-1 2.Paketoni drekën një natë më parë. Kjo mund të duket e quditshme, por faktikisht kjo ju jep kohë të përgaditni drekën në mënyrë të duhur, e jo vetëm të merrni ushqim të gatshëm dhe aspak të shëndetshëm. rutine-2 3.Bëni gati garderobën një natë më parë, për të mos humbur kohë në mëngjes. rutine-3 4.Përgaditni dhe konsumoni kafenë para se të dilni nga shtëpia, duke i siguruar vetes energji të mjaftueshme për pjesën e mbetur të ditës. rutine-4
dua