Qysh me lidh kravatën? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me lidh kravatën?

Qysh Me Qysh Me | Personale | 07 May 2020 | 14:32

Për disa persona është e mërzitshme, kur pas shumë tentimesh ata nuk dijnë sesi ta lidhin kravatën. Ne kemi gjetur mënyrën e përsosur që hap pas hapi të lidhim kravatën shume thjeshtë dhe lehtë pa u mërzitur fare.

 Hapi 1
Ngriteni jakën e xhaketës suaj, dhe vendoseni kravatën rreth qafës tuaj. Uleni prapë jakën kështu që ajo shtrihet drejt. Rregullojeni kravatën që pjesa e hollë të jetë më e shkurtër rreth 25 centimetra se ajo e gjera.

Hapi 2
Kalojeni pjesën e gjerë mbi të ngushtën, lakoje atë dhe sjelle nën fundin e pjesës së ngushtë kështu që ajo del jashtë vertikalisht nëpërmjet lakut ndërmjet krevatës dhe jakës tuaj. Vendoseni fundin e gjerë poshtë.

Hapi 3
Vendose fundin e gjerë nën fundin e ngushtë, nxjerre jashtë anash, horizontalisht. Ajo duhet drejtohet supit tuaj të majtë.

Hapi 4
 Vendose fundit e gjerë brenda në lak në qafën tuaj, duke e sjellur fundin e kravatës ndërmjet kravatës dhe xhaketës suaj, dhe poshtë prapa nyjës. Pjesa e gjerë është e varur mbrapsht prapa pjesës së ngushtë.

Hapi 5
Vendose fundin e gjerë nga nën, sipër, sipër kravatës horizontalisht, duke iu drejtuar supit tuaj të djathtë.

Hapi 6
Vendose fundin e gjerë mbi nëpërmjet nyjës në qafën tuaj dhe pastaj poshtë nëpërmjet pjesës së sipërme të nyjës. Shtrëngoje nyjen dhe afroje atë afër qafës suaj.

dua