Qysh me ndërtu mendime pozitive? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me ndërtu mendime pozitive?

Qysh Me Qysh Me | Personale | 04 January 2017 | 16:41
Mendimet tuaja janë përgjigje që shkaktohen nga emocionet në aktivitete normale ditore. Prandaj, këto janë të rëndësishme për shëndetin dhe kualitetin e jetës suaj. Ju mund të mos jeni në gjendje të ndryshoni punën, familjen, qytetin tuaj, por ju absolutisht jeni në gjendje të ndryshoni perspektivën tuaj drejt këtye qështjeve. 1.Gjeni anën pozitive nga sfidat e jetës, mos u dorëzoni dhe mos u fokusoni në atë se sa e vështirë mund të jetë jeta. 2.Merrni kohë të relaksoheni, sepse shpeshherë negativiteti shkaktohet nga stresi, nervoza apo frustrimi. 3.Bëni aktivitete për të cilat jeni të aftë, për këtë do të ndiheni mirë për veten dhe pozitivë.
dua