Qysh me rindërtu martesën? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me rindërtu martesën?

| Personale | 15 June 2017 | 14:47

1.Hapi i parë drejt rindërtimit të martesës është rindërtimi i besimit.

Duke marrë vendim për të rindërtuar martesën para se të braktisni atë është hapi i parë drejt praktikimit të këtij procesit.

Image

 

2.Konsideroni nëse keni ndryshuar idetë për atë se qfarë dëshironi nga martesa.

 

Image

 

3.Procesi i rindërtimit të martesës është shumë i vështirë.

Flisni me persona të besueshëm dhe kërkoni këshilla nga ata nëse nuk dini se qfarë të bëni.

Image

 

4.Nëse ju jeni përgjegjës për thyerjen e besimit në martesën tuaj, do të ju duhet të merrni hapa shtesë për të stabilizuar e rikthyer besimin e partnerit.

Vendosni për ti treguar gjithmonë të vërtetën, dhe hapuni plotësisht me partnerin.

Image

 

dua