Qysh me u motivu për punë gjatë verës? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me u motivu për punë gjatë verës?

Qysh Me Qysh Me | Personale | 31 May 2017 | 12:56
Ditët në punë, janë të gjata dhe të lodhshme për shumicën prej nesh, dhe ne nuk kemi siguri nëse jemi produktiv sa duhet gjatë gjithë orëve që qëndrojmë në punë.  Ekzistojnë disa aktivitete, të cilat na bëjnë të jemi më produktiv në punë, madje edhe atëherë kur mendojmë se do të duhej të ishim në plazh. Bëj ushtrime në mëngjes Qëndro larg rrjeteve sociale Ha gjëra të shëndetshëm gjatë ditës Mbaj lule në tryezën e punës Dëgjo muzikë Bëj një pushim në ajër të patër Dil për drekë Trajtoje veten me një ëmbëlsirë të freskët Pi kafeinë.
dua