Qysh me u përgaditë për festat e fundvitit? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me u përgaditë për festat e fundvitit?

Qysh Me Qysh Me | Personale | 05 December 2016 | 19:06
Festat e fundvitit nëse nuk aranzhohen në mënyrën e duhur, mund të shkaktojnë stres dhe probleme të cilat mund të shmangën lehtë. 1.Mendoni se qfarë do të bleni për të gjithë anëtarët e familjes dhe shoqërinë, dhe kryeni të gjitha blerjet në një ditë të vetme. festta-2 2.Duke filluar përgaditjet  për festa më herët, do ti lehtësoni vetës punët. Nëse ju do të keni të ftuar, vendosni për ushqimet që do të përgaditni dhe që ju pëlqejnë të gjithë të ftuarve. festta-1 3.Përgaditni vetën për ditët e gjata e të lodhshme, duke fjetur mjaftueshëm që të keni energji. festta-3 4.Konsumoni ushqime të pasura me vitamina. festta-4
dua