Qysh me u përkujdesë që partneri të ndihet i veqantë? - Qysh Me nga dua.com 

Qysh me u përkujdesë që partneri të ndihet i veqantë?

Qysh Me Qysh Me | Personale | 06 February 2017 | 21:35
1.Dëgjoni të gjitha gjërat që ju tregon. Mbani mend edhe gjërat më të thjeshta, si ngjyra e preferuar, filmi i preferuar apo edhe ushqimi i preferuar. 2.Nga të gjitha gjërat që tashmë i dini për partnerin, zgjedhni një dhuratë e cila është sentimentale. Kjo nuk duhet të jetë diqka domosdoshmërisht e shtrenjtë, por duhet të jetë diqka që partneri të dijë që është dhuratë e menduar mirë. 3.Dhënia e një komplimenti mund të jetë më e vështirë se sa dhurata, por mund të jetë gjest më i mirë duke i treguar se sa është i veqantë. Idetë më të rëndësishme për dhënien e komplimenteve janë që ai duhet të jetë origjinal dhe që e mendoni vërtetë. Dhe, komplimenti më i mirë që mund ti jepni një personi është komplimenti ndaj personalitetit të tij.
dua