Qysh Me nga dua.com - Qysh me u relaksu gjatë vikendit? 

Qysh me u relaksu gjatë vikendit?

Qysh Me Qysh Me | Personale | 02 December 2016 | 23:56
Duke ditur se ditët e punës gjatë javës janë mjaftë të ngarkuara e të stresuara, të paktën vikendi duhet të kalojë me aktivitete që dëshironi ti bëni, por edhe duke u relaksuar njëkohësisht. 1.Relaksohuni në mbrëmjen e së premtes duke shikuar ndonjë film me familje. Mundohuni të mos takoheni me shoqëri deri në ditën e diel. vikend-1 2.Vishuni me rrobat më të përshtatshme apo me pizhamat e preferuara që të ndiheni komod gjatë gjithë ditës. vikend-2 3.Mëngjesin e së shtunës, mbushni vaskën me ujë të nxehtë dhe aromat e preferuara që të relaksoheni. vikend-5 4.Vikendi është koha më e përshtatshme për të kaluar kohë me familje, apo me të afërmit që nuk i keni parë për një kohë të gjatë. vikend-4
dua